Teamuitje

‘Step away from
the computer’

Een dag in de werkplaats met je collega’s: #betterthanpaintball. GWA biedt originele teamuitjes voor groepen van 6 tot maximaal 25 personen. Neem een kijkje op de website stepawayfromthecomputer.nl voor het aanbod,  en neem contact met ons op voor de perfecte workshop voor jouw bedrijf, vriendengroep of familie!

De afgelopen jaren bezochten reclamebureaus, communicatiebureaus, tijdschriftredacties en docenten-teams de werkplaats voor een creatief dagje uit. Maar ook een grote groep tandartsen, gebiedsontwikkelaars en zelfs een Vereniging voor Eigenaren boekte een plek tussen de drukpersen. Allemaal verlieten ze GWA met een grote glimlach en een bijzondere ervaring rijker. Dankzij het vakmanschap van de begeleiders en de goede sfeer, en niet te vergeten de geweldige lunch. Het resultaat is altijd weer verrassend: een grote map met prachtige posters wordt na enkele dagen drogen nagestuurd.

“Wat een geweldige, inspirerende dag was dat, voor ons hele VTWonen team! En superleuk dat we terug konden komen om onze eigen posters te produceren. Dankjewel voor alles…”