Steun de werkplaats

Doneer in 2020

GWA Grafische Werkplaats Amsterdam gaat met ambitie het volgende decennium in. Na de viering van 15 jaar GWA in 2019, met als thema ‘collectie en reflectie’, staat 2020 in het teken van ‘verduurzamen’. We starten met een Meester-Gezel programma, waarin we ontwerpers opleiden om de kennis van de werkplaats over te kunnen dragen. En we zijn bezig met een extra ruimte, om meer scholen te kunnen ontvangen en lezingen te organiseren. De werkplaats kan uw hulp daarbij goed gebruiken.

Want dankzij uw steun blijft GWA in staat de kennis van het grafisch erfgoed over te dragen aan nieuwe generaties. En daar stellen wij graag wat tegenover! Kies een bedrag en onze dank zal groots en oneindig zijn.

Heb je een Quarantine-Poster ontvangen en wil je een donatie doen? Fijn! Kies zelf een bedrag tussen 5 en 25 euro.

Maak maandelijks 10 euro over en ontvang per jaar een verrassingspakket in de bus. Alles wat je doet is het formulier invullen. En wachten.

Maak 50 euro over en ontvang de poster Niet Bang Zijn of Wees Lief Voor De Stad. Vul het formulier in en geef aan welke poster je graag wil hebben. Easy!

Maak 100 euro over en ontvang de poster Niet Bang Zijn of Wees Lief Voor De Stad én een set van 15 handgemaakte notitieboekjes. De schetsboekjes zijn gemaakt ter ere van het 15 jarig bestaan van GWA.

Maak 250 euro over en ontvang een poster met uw eigen tekst op A2 formaat hand-gezet met loden en houten letters. Vul het formulier in, en we nemen meteen contact op over de te drukken tekst. Meehelpen mag!

Word sponsor van GWA voor € 500 of meer en ontvang een poster met uw slogan/motto/wens voor uw vrienden/familie/werknemers, en een stempel met uw logo of familiewapen. Bovendien vermelden we desgewenst uw naam op de website en in iedere nieuwsbrief. In bovenkast. Vul het formulier in en we nemen contact op!