Steun de werkplaats

Doneer in 2020

Corona Update: GWA ging vol ambitie 2020 in, maar inmiddels kraken we een beetje. En dat zijn niet alleen de persen. Geen workshops, geen inkomsten, geen grafisch erfgoed meer. Om de werkplaats te behouden, en daarmee dat kleine stukje langzame stilte in de stad, hebben we je hulp nodig. Echt. En let op: voor elke donatie sturen we je iets terug. Onze dank is groot!

Ja. Want dankzij jouw steun kan GWA straks de ambities voor 2020 weer gaan oppakken: het Meester-Gezel project, met jonge ontwerpers. De kinder-activiteiten, zowel binnenschools, naschools als buitenschools. De speciale masterclasses, over Arabic Type, papiermaken, of over de poster-drukkunst. Dat alles, en meer! Welkom.

Wil je zelf een bedrag kiezen en heb je alles al? En hoef je er dus niet per se iets voor terug? Kies dan voor deze optie. Onze dankbaarheid uiten we dan in gedachten: wel zo rustig.

Maak 25 euro over en ontvang een verrassingspakket in de bus. Alles wat je doet is het formulier invullen. En wachten.

Maak 50 euro over en ontvang een selectie uit The Quarantaine Series in je bus. Vul het formulier in, wij sturen het op. Easy.

Maak 100 euro over en ontvang de poster Niet Bang Zijn of Wees Lief Voor De Stad én een set van 15 handgemaakte notitieboekjes. De schetsboekjes zijn gemaakt ter ere van het 15 jarig bestaan van GWA.

Maak 250 euro over en ontvang een poster met uw eigen tekst op A2 formaat hand-gezet met loden en houten letters. Vul het formulier in, en we nemen meteen contact op over de te drukken tekst.

Word sponsor van GWA voor € 500 of meer en ontvang een poster met uw slogan/motto/wens voor uw vrienden/familie/werknemers, en een stempel met uw logo of familiewapen. Bovendien vermelden we desgewenst uw naam op de website en in iedere nieuwsbrief. In bovenkast. Vul het formulier in en we nemen contact op!