Over GWA

Vijftien jaar GWA
2004-2019

De eerste persen kwamen in 2004 het huidige pand aan de Molukkenstraat binnen. Daarom viert GWA een klein feestje dit jaar: vijftien jaar GWA!  Dat doen we door terug te blikken op mooie momenten, die we opnieuw uitlichten in workshops of kleine exposities. Helpt u mee?

Sponsorformulier

    Maak het bedrag over op NL06 RABO 0324626355 tnv Grafisch Werkcentrum Amsterdam. Vermeld 'donatie'. GWA heeft een ANBI status: giften zijn fiscaal aftrekbaar tot 125%.

Vijftien jaar GWA dus. We blikken terug, maar ook vooruit. We stellen een boekje samen dat dient als een ‘specimen’ van de hele werkplaats. Waaruit bestaat de letterzetterij? Welke persen staan er en waar komen ze vandaan? We streven naar een kleine, bijzondere publicatie aan het eind van dit jaar, als opmaat voor een volgende 15 jaar. Want GWA wil de persen laten draaien, en kan dat alleen maar met uw hulp!

De werkplaats kan alleen functioneren dankzij donaties. Dankzij uw giften is GWA in staat het erfgoed te behouden en de kennis over te dragen aan nieuwe generaties. Doe het in de eerste twee maanden van het jaar, en ontvang niet alleen onze eeuwige dank, maar ook nog eens bijzonder drukwerk! Het is goed om te weten dat GWA een stichting is met een ANBI status. Dat betekent dat giften voor 125 procent aftrekbaar zijn bij de belasting.

Hoe het werkt:

We zijn blij met elke bijdrage. Daarom sturen we u altijd wat terug, en omdat we drukkers zijn, doen we dat als volgt:

  • maak 25 euro over en ontvang de poster Wees Lief voor de Stad in zwart of rood of
  • maak 50 euro over en ontvang de poster This is a Printing Office, handgezet in Perpetua of
  • maak 100 euro over en ontvang uw eigen tekst op A3 formaat hand-gezet in een loden letter naar keuze*.
  • word sponsor van GWA voor € 1000 per jaar, ontvang een poster met uw tekst voor al uw werknemers en een stempel met uw logo, én we vermelden u op de website en in iedere nieuwsbrief. In bovenkast.

Vul hiernaast het formulier in, of stuur ons een mail met uw verhaal en wensen.

Rekeningnummer: NL06 RABO 0324 6263 55 tnv St Grafisch Werkcentrum Amsterdam ovv uw wens en adres.

*tekst maximaal vier regels, keuze loden letters: Baskerville | Bodoni | LUX | Perpetua | Nobel