Step away from the computer

Workshops voor bedrijven 

Op zoek unieke ervaring voor je bedrijf of team? Welkom bij GWA, een (typo)grafische werkplaats, opgericht om het grafisch erfgoed in stand te houden.  De Step Away Workshop biedt een kans om op een unieke manier samen te werken en creatief te zijn in een ontspannen omgeving. 

Let op: Deze workshop staat niet gelijk aan een ‘normale’ cursus van meerdere avonden. Het is daarom niet mogelijk om na deze dag een strippenkaart aan te schaffen.  Als je graag gebruik wilt maken van een strippenkaart, schrijf je dan in voor een cursus op deze pagina.

Vanaf mei 2020 is het alleen mogelijk om een bedrijfsworkshop te volgen bij GWA in Amsterdam Noord: NDSM PRINT is gevestigd in een grote scheepswerfloods wat betekent dat er hier genoeg ruimte is om 1.5 meter afstand te kunnen houden. 

De Step Away Workshop is het hele jaar door op afspraak te boeken voor een halve dag of een hele dag.

De werkplaats gaat open om 10.00 en sluit om 16.30.

Kosten:

De prijs van een bedrijfsworkshop is afhankelijk van de groepsgrootte. Een groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 25 personen. GWA ontwerpt een workshop op maat en speelt in op uw specifieke branche en behoefte. Op ieder gewenst niveau.

We wijzen er op dat bedrijfsworkshops vaak aftrekbaar voor de belasting zijn. De voorwaarde die de belastingdienst stelt is dat minimaal 75% van je werknemers inschrijft op de workshop. Of ze uiteindelijk ook allemaal meedoen is niet van belang.