Over GWA

Een resistent
GWA

Waarom Resistent?

GWA organiseert in 2018 verschillende activiteiten onder de noemer RESIST THE MAC.
Masterclasses onder begeleiding van gerenommeerde grafisch ontwerpers als de Designpolitie en Dafi Kuhne, een wildplaksessie, en meer!

 

GWA stapt met een optimistisch gemoed 2018 in: het jaar dat uitgeroepen schijnt te zijn tot Jaar van het Verzet. En dat komt goed uit – we hebben altijd wel wat om vrolijk tegen in opstand te komen. Want als de ‘vijand’ digitale gemakzucht is, dan zijn papier en inkt prima wapens!

Voeg u bij het vrolijk verzet, en word onderdeel van een RESISTENT GWA. Verspreid het woord, en/of steun ons met een financiële bijdrage en help zo mee aan het behoud van de werkplaats. En wanneer u dat in januari of februari doet, kunt u kiezen uit onderstaande tegenprestaties. Bovendien kunt u elke gift voor 125% aftrekken van de Belasting: GWA heeft een ANBI status.

Hoe het werkt:

  • maak 15 euro over en ontvang de poster Wees Lief voor de Stad of
  • maak 50 euro over en ontvang de poster This is a Printing Office, handgezet in Perpetua of
  • maak 100 euro over en ontvang de facsimile van Werkman’s Proclamatie uit 1932 (limited, alleen af te halen in de werkplaats) of
  • word sponsor van GWA voor een hoger bedrag naar keuze, kies een kado, en we vermelden u op de website en in iedere nieuwsbrief. In bovenkast.

Rekeningnummer: NL06 RABO 0324 6263 55 tnv St Grafisch Werkcentrum Amsterdam ovv uw wens en adres.