Welkom in de werkplaats

GWA [typo]
Grafische
Werkplaats
Amsterdam

GWA OOST

Lockdown bij GWA: op de homepage (nieuws) vindt u de actuele informatie!

De werkplaats in Oost ligt ietwat verscholen achter het OCW gebouw aan Molukkenstraat 200, naast de grote Albert Heijn. Eenmaal het hek door loopt of fietst u links om dat gebouw heen, richting de supermarkt. U vindt ons dan rechts in de hoek, naast de sportschool.

OPENBAAR VERVOER GWA Oost is bereikbaar met bus 65 en 40 (halte Valentijnkade) of tram 7 (halte Molukkenstraat) en dan nog 7 minuten lopen. GWA is bereikbaar met bus 65 en 40 (halte Valentijnkade) of tram 7 (halte Molukkenstraat) en dan nog 7 minuten lopen.

MET DE AUTO Parkeren kan op het parkeerdek van AH. De eerste anderhalf uur zijn gratis, daarna betaal je een regulier parkeergaragetarief.

GWA | NDSM PRINT

Lockdown bij GWA: op de homepage (nieuws) vindt u de actuele informatie!

NDSM PRINT bevindt zich in de NDSM Loods aan NDSM plein 27 in Amsterdam Noord. Het navigatiesysteem raakt meestal in de war op het grote terrein van de werf: De ingang van de werkplaats in Noord zit zowel aan de buitenkant, bij de grote blauwe deuren op de foto, als aan de binnenkant in de ‘Kunststad’. Toch moeite met vinden? Bel ons!

OPENBAAR VERVOER NDSM is het beste te bereiken met de pontjes die meerdere keren per uur gaan vanaf het Centraal Station en vanuit de Pontsteiger. Van daaruit is het nog 4 minuten lopen naar NDSM PRINT.

MET DE AUTO Er is doorgaans veel plek om te parkeren, tenzij er een evenement gaande is. Parkeerkosten zijn relatief laag: €1,40/uur.